Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

E-Lite Semiconductor Inc.

Van goede kwaliteit geleide sportterreinverlichting voor verkoop
Van goede kwaliteit geleide sportterreinverlichting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

E-Lite Semiconductor Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8
E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc. E-Lite Semiconductor Inc.
Elitehalfgeleider Elitehalfgeleider SMT Elitehalfgeleider Aanpassing De productie van de elitehalfgeleider Elitehalfgeleider CET De Fabriek van de elitehalfgeleider Het bureau van de elitehalfgeleider

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Elitesemicon
Aantal werknemers : >100
Export pct : 80% - 90%

Bedrijfprofiel die – op Industriële slechts Toepassingen de nadruk leggen

 

De elitehalfgeleider, Inc. is een veteraanverlichtingsbedrijf die in vaste toestand zich in hoogte specialiseren - kwaliteit, van het hoge prestaties LEIDENE het ontwerp verlichtingsproduct en productie voor openlucht en industriële toepassingen. Aangezien een belangrijke vernieuwer, het bedrijf van de meest geavanceerde technologie voor de verlichtings altijd industrie aan de spits heeft gestaan, is het hoogtepunt van 2016/2017 LEIDENE verlichtingsinrichtingen met graphenemodules en het draadloze IoT gebaseerde systeem van de intelligentiecontrole.

 

Van de geaccrediteerde ISO9001 fabriek van 11,000sqm BSI, produceert de Elite LEIDENE verlichtingsproducten met TUV de certificatie van Ce en van RoHS, van UL en van ETL, en DLC-. Van pre-sales gezamenlijke ontwikkeling, aan de betrouwbare naverkoopdienst, biedt de Elite niet alleen ons klantenproduct maar volledige verlichtingsoplossingen aan. De professionele ingenieurs, de uitgebreide technische deskundigheid inzake optisch ontwerp en thermisch beheer, de faciliteiten van de overzichtsproductie, het ervaren aantal arbeidskrachten, en de stringente QC inspectiesystemen verzekeren Elite om 100%-klantentevredenheid te bereiken. Het toelaten van onze slimme stadsinspanning en het Besparen van energie om onze aarde te beschermen zijn de eindeloze achtervolging van de Elite in de ontwikkeling en de levering van betrouwbare, energy-saving en milieuvriendelijke LEIDENE verlichting en controleoplossingen voor de wereld.


 

Marktstrategie – Steun en Volledige Bescherming van Distributiepartners

 

De elitehalfgeleider, Inc. gelooft gezond, stabiel en de bedrijfgroei op lange termijn komt uit reeds lang gevestigd en gehandhaafd distributienetwerk. De elite is geëngageerd aan waar vennootschap, win-win samenwerking met onze kanaalpartners.


 

Productaanpassing – ODM en Gezamenlijke Ontwikkelingsprogramma's

 

Er zijn altijd sommige gevallen waar u geen product kon vinden om aan uw specifieke toepassingsvereisten te voldoen; De elitehalfgeleider, Inc. voorziet aangepaste ODM en/of de gezamenlijke diensten van de productontwikkeling, van ons team van ontwerpers en ingenieurs.

 

E-Lite Semiconductor Inc.2019_E-LITE_Product_Catalog (rev.04)

Contactgegevens
E-Lite Semiconductor Inc.

Contactpersoon: Mr. Roger Wang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)