Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

E-Lite Semiconductor Inc. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit geleide sportterreinverlichting voor verkoop
Van goede kwaliteit geleide sportterreinverlichting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Bedrijfprofiel die – op Industriële slechts Toepassingen de nadruk leggen

   

  De elitehalfgeleider, Inc. is een veteraanverlichtingsbedrijf die in vaste toestand zich in hoogte specialiseren - kwaliteit, van het hoge prestaties LEIDENE het ontwerp verlichtingsproduct en productie voor openlucht en industriële toepassingen. Aangezien een belangrijke vernieuwer, het bedrijf van de meest geavanceerde technologie voor de verlichtings altijd industrie aan de spits heeft gestaan, is het hoogtepunt van 2016/2017 LEIDENE verlichtingsinrichtingen met graphenemodules en het draadloze IoT gebaseerde systeem van de intelligentiecontrole.

   

  Van de geaccrediteerde ISO9001 fabriek van 11,000sqm BSI, produceert de Elite LEIDENE verlichtingsproducten met TUV de certificatie van Ce en van RoHS, van UL en van ETL, en DLC-. Van pre-sales gezamenlijke ontwikkeling, aan de betrouwbare naverkoopdienst, biedt de Elite niet alleen ons klantenproduct maar volledige verlichtingsoplossingen aan. De professionele ingenieurs, de uitgebreide technische deskundigheid inzake optisch ontwerp en thermisch beheer, de faciliteiten van de overzichtsproductie, het ervaren aantal arbeidskrachten, en de stringente QC inspectiesystemen verzekeren Elite om 100%-klantentevredenheid te bereiken. Het toelaten van onze slimme stadsinspanning en het Besparen van energie om onze aarde te beschermen zijn de eindeloze achtervolging van de Elite in de ontwikkeling en de levering van betrouwbare, energy-saving en milieuvriendelijke LEIDENE verlichting en controleoplossingen voor de wereld.

   

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

 • OEM / ODM
  Productaanpassing - ODM en gezamenlijke ontwikkelingsprogramma's

  Er zijn altijd gevallen waarbij u geen product kon vinden dat aan uw specifieke applicatie-eisen voldeed; E-Lite Semiconductor, Inc. biedt op maat gemaakte ODM en / of gezamenlijke productontwikkelingsdiensten, met ons team van ontwerpers en ingenieurs.

 • R & D

Contactgegevens
E-Lite Semiconductor Inc.

Contactpersoon: Mr. Roger Wang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)